k0wg yg sy sayang ;)

Thursday, May 19, 2011

pergilah pawagam sekarang :)


salam readers .
thanks sudi singgah and membaca .
hm . pagi tadi sy ada exam bm .
sy rasa stres sgt lepas habis exm tadi .
hope sy lulus laa paper bm untuk sem ny .
amin .

btw , sy dengan member dah decide nak pergi tengok NUR KASIH THE MOVIE hari ni .
sebab nak relax kan otak ny yg penuh dgn sastera , morfologi dan sintaksis bm .
kire nak release tension la konon ye .


ny poster nur kasih the movie .
maaf . blur .
credit to google .

okay .
bagi sy lahh .
cite ny sungguh padat .
byk konflik .
penuh dgn kesedihan .
sape yg rase mudah tersentuh tuhh kn ,
sila bawak tisu byk byk , okay ?
sbb cite ny mmg byk adegan air mata .
even 5 minit permulaan cite ny pun .
dahh sedih dahh .

dalam filem ny , sy rasa byk dugaan yg nur dan adam terpaksa tempuh .
aidil pun sama .
banyak dugaan yg dyeowg terima .
kowg nak tau dugaan pe ?
sila terjah pawagam berdekatan ye !

serious , x rugi kalau kowg pergi tgk muvi ny kat pawagam .
pemandangan kat dlm muvi ny pun cantik je .
sejuk mata memandang laa .
yg penting , lakonan semua pelakon dlm muvi ny .
semua hebat hebat .

so , apa tunggu lagi ?
pergi lahh kat pawagam .
sama-sama support filem Malaysia :)

5 comments:

MAiCHER said...

waaa.. da tengok keee???
cepatnya...^^

:)

Amoi MiyaSya said...

kiter pun dah tengok ! best . menangis tengok !

missamy said...

my , hehe . release tension lps exm bm yg tah pe pe ak jwb :(

missamy said...

mis amoi , kan kan ? sedih . spnjg cte tuhh ad je adegan air mata . dahh la x bwk tisu tyme tuhh . aishh .

Hans said...

lepas nih Karak plak

Meatball IKEA Halal