k0wg yg sy sayang ;)

Friday, April 15, 2011

Contest ' Saya Sayang Baby ' [sticky entri]


salam kowg .
ny saya n beskod ad wat contest .
sila join laa ye .
sila rujuk di bawah ye .
untuk kterangan lanjut :)







Syarat-Syarat


1. macam biasa , mesti la mempunyai blog @ wordpress , kalau tak ada buat satu blog untuk contest ini.

2. korang kena jadi follower blog beskot & amy. nanti senang nak up to date dengan contest ni kan ? *tak paksa ;)

3. buat satu entri untuk contest 'Saya Sayang BaBy' dan sertakan sekali gambar korang bersama-sama baby yang comel.

4. letak banner contest kat atas tu dekat entri dan kalau rajin nak letak dekat sidebar pun tak apa.

5. tag dekat 3 atau lebih bloggers lain & inform dekat diaorang .

6. * copypaste link entri korang dekat entri contest blog amy , jangan kat blog beskod .


tambahan ;)

1. tarikh tutup akan diberi tahu kemudian hari. korang cari la dekat mana-mana baby yang comel *dekat hospital ramai* supaya akan menang contest ini.

Starting Date 17/3/2011 Ending Date #

2. berkenaan dengan hadiah pun tidak tahu , jika contest ini dapat sambutan hangat , hadiah akan hangattt lagi.




okay ini contoh gambar untuk contest ini . pastikan gambar tu dapat dilihat dengan jelass !


SELAMAT MENG-JOIN-KAN DIRI !

12 comments:

memey :) said...

joinnnn !!!
http://memeygedik.blogspot.com/2011/03/contest-saya-sayang-baby.html

SuhAnA rAmlY said...

join!

http://homeworkmelambung.blogspot.com/2011/03/contest-saya-sayang-baby.html

zzati idayu said...

http://colourwarnewarni.blogspot.com/2011/03/contest-contest.html

mylin said...

http://diasaia.blogspot.com/2011/03/contest-saya-sayang-baby.html

MYLIN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DAYANG said...

nk join...
http://dayangnorhazida.blogspot.com/2011/03/contest-saya-sayang-baby.html

αʏʋℓɛƨтαяι ♥ яʏαинαяιαитσ said...

Saia jointt !

http://storymoreayulestari.blogspot.com/2011/03/contest-10-saya-sayang-baby.html

hans said...

selamat menganjurkan contest

maicher said...

ouhh contest ni ke..
ingat apa..

heee~

dut'z said...

wanna join..still on ke...

dut'z said...

here is it..

http://dutdutrt.blogspot.com/2011/04/saya-sayang-baby.html

DAYANG said...

http://dayangnorhazida.blogspot.com/2011/03/contest-saya-sayang-baby.html

sy join..tp dah diterima ke blum...