k0wg yg sy sayang ;)

Tuesday, January 10, 2012

siapa kenal LELAKI PUTERI?


salam reader.
rasa macam terlambat pulak nak wih happy ner year.
hee.
nway, HAPPY NEW YEAR okay?
:)


so, marilah kita bersama-sama lupakan kisah lalu.
dan mulakan tahun ini dengan lembaran baru.
semoga tahun ini memberi kita seribu nikmat.
amin.


okay lah.
entry kali nih nak cite tentang satu kdrama.
cuba teka kdrama pe?
hee.
hint dekat tajuk entry nihh.
cepat cepat teka.
:)
































sy nak cite tentang kdrama The Princess' Man (TPM).

cantik. hensem.


cite nihh historic drama.
mula-mula memang sy tak suka nak tengok historic historic nihh kan.
sebab sy memang tak suka sejarah.
hee.
tapi lepas sy baca review kat blog rojakstory pasal TPM nihh.
sy rasa macam nak tengok je cite nihh.
and sangat lah berbaloi sy tengok.
:)



park shi hoo sebagai kim seung yu.
serious suka tengok dia senyum.
cute je.
and dia berlakon nangis sangat lah real.
rasa kesedihan tuhh.


moon chae won sebagai se ryung.
cantik kan?
sejuk je tengok muka dia.
:)
suka tengok dye berlakon.
part dye menangis, gembira.
comel jehh.




park shi hoo and moon chae woon.
serious suka tengok chemistry dowg.
rasa macam betul betul couple jeh.
hee.
hope dowg ada apa apa di alam realiti.
:)




antara kisah percintaan yang ada dalam kdrama nih.
princess and crown prince.
kim seung yu and se ryung.




se ryeong with her dad, su yang.
su yang nih memang kejam sangat.
su yang dengan ayah kim seung yu, kim jong seo adalah musuh.
then sebab tuh, percintaan se ryung dgn kim seung yu hadapi banyak sangattt halangan.
:'(



officer shin.
nihh kawan kim seung yu and crown prince.
dowg tiga kawan baik.
tapi akan ada sesuatu yang buat mereka berpecah belah.
nak tau kenapa?
sila lah tengok cite nihh okay?
:)





a gang.
comel kan budak kecik nihh?
kecik kecik lagi dah pandai berlakon.
:)



p/s: sila tengok cite nih. worth for watching. ost sume best best. and please sediakan tisu. banyak part sedih. credit pic here.

6 comments:

pinoc said...

alahai,mcm best je citer ni. budak kecik tu comel btol!

park shi hoo ni dlm citer princess prosecutor pon mcm baik sweet sgt..kehkehkeh

missamy said...

comel sngt a gang tuhh. sila tengok cte nihh ek? *promote.


park shi hoo mmg sweet :)

mAn mEL said...

hehe..mau tgk :)

pinoc said...

cuti ni nak tgk la citer ni..

Anati Soki said...

eh.. tak terlmabt pun. masih lg januari 2012 :)

Hans said...

hehehe
dah nak masuk februari dah
:-)