k0wg yg sy sayang ;)

Tuesday, June 28, 2011

entry baru untuk kowg baca . baca tau :)

my 2nd bf :)


salam .
lame ye x update .
nta laa .
rasa malas tuhh dtg bila sy rasa yg xde orang pun nak bace blog ny .
so , i think why should i update an entry ?
-.-'

okay laa .
disebabkan ada blogger otai lagi feymes daa tnye bila sy nak update .
sy rasa ad smgt laa jugak nk tulis entry ny .
^___^

sy rasa semua owg da tau kan SEPAH menang maharaja lawak ?
siap ada yg wat page tukk kejuaraan SEPAH ag kat fb .
caya laaaa :)
btw , sy suka sgt SEPAH mng .
sbb mereka best sgt .
konsisten setiap minggu .
dan lawak Melayu dowg tuhh dahh wat sy ketawa setiap mggu .
thanks SEPAH utk lawak - lawak yg dahh kowg psembahkan :)

love SEPAH 4eva :)

next ,
sy nak story molly pasal korean drama yg sy baru hbis tgk bulan ny .
klau kowg bukan pminat kdrama ,
jgn lahh bce ye ;)

okay .
1st kdrama yg sy dah hbis tgk ,
my girlfriend is gumiho .
gumiho = a nine tailed fox

nmpk x ekor gumiho tuhh ?
cuba kira ad bpe :)

i think it is a good drama .
worth for watching .
sbb dye ad scene sweet , funny , sad , cute .
macam macam lahh .



mula - mula , laki ni just nak gunakan gumiho ny utk dptkan bead je .
but last last dye syg sgt kat gumiho .
sbb dye rasa dye x boleh hidup tanpa gumiho yg comel ny :)


shih min ah = gumiho comel .
dye ny kiut sgt .
dlm cte ny , dye mcm naif sikit .
mungkin sbb dye gumiho ,
then kena biasakan diri hidup dalam dunia manusia .
dye nak pergi dunia mnusia pun sbb dye nak mncari cinta yg tulus .
jika dye dpt cari , dye boley laa hidup kat dunia sebagai seorang manusia .
sy paling suka bila dye ckp 'bashita' (x sure betul ke tak) tapi bunyi dye lebih kurang camtuhh laa ,
bila dye dpt mkn daging lembu .
kuat mkn dye ny :))
bila dah tgk cite ny ,
sy jd mcm suka jgak laa mkn daging .
hihi .



lee seung gi = x laa hensem sgt but cute :)
dye ny laa yg tolong gumiho ny dpt hidup dlm dunia mnusia .
and then , gumiho pun asyik ikut je dye .
first , mmg dye x suka kt gumiho ,
n tak tau pun yg gumiho tuhh adlh gumiho .
tapi lama-lama dye dahh syg kat gumiho w/pun dye tahu pkara sbnr .
bila gumiho tuhh xde , dye mula rindu .
biasalahh bila org yg slalu ad dgn kita xde disisi , msti lahh ad rindu kn ?
dye sggup buat pe sje utk pastikan gumiho hidup .
sy suka tgk lakonan dye .
nmpk real bila scene dye ngis .
sy pulak rasa nk ngis bila tgk dye .
hehe .

p/s . my 2nd bf pun ada blakon jugakk dlm cte my gf is gumiho . and dye sgt laahh ensem , okay ? :) btw , kdrama pe ag ek yg best ? share share la ye :) oh ye , 2nd kdrama yg bru sy abis tgk smlm , nnt sy wat entry lain . entry ny pun 4 jam sy tulis . susa jgk nak tulis kat blog ny --'

16 comments:

mAn mEL said...

best drama..i love it too..
well done sepah :)

Hans said...

hahahaha
otai la sangat blogger yg di link tu kan?
otai apa tak ada sapa kenal pun
hahaaha
yeah
sepah menang
yipiii
adoi
sekarang demam korea ke?
den xminat
hahahaha

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

said...

wahaha...my gf is a gumiho. dah 6 bulan terperap dalam hard disc. x tengok2 lagi. ramai orang cakap best. nanti nak tengok jugak lah.

~~miss tempe~~ said...

citer tu best kan ? :)

Maicher said...

wehh.. cite tu best sangat!
haha.
aku pun skarang kalau jumpa je food yang sedap teros bashita!

keh keh keh.

alaa.. update jelah. aku baca apa blog ko.
thee hee hee.

bui-bui^^

Nurul Bon said...

my gf is gumiho memang terbaik ..:).. awak blh ler update pasal citer2 kdrama yang best2.k? share2 gak..

missamy said...

man mel , best kn ? :)

missamy said...

hans , otai laa tuhh . follower rmai giler kan ? pastuh update tiap tiap hari plak ;)

missamy said...

ain , cepat cepat tgk . best tau :)

missamy said...

miss tempe , aah . bes sgt :)

missamy said...

mai , tibe tibe terharu :') btw , thanks sggh sini .

missamy said...

nurul bon , okey deh :))

..hizamirahim.. said...

wah.
ramai betol tgk gumiho ni ek ?
adeh.

merahitujambu said...

sepah memang terbaik...

missamy said...

cg hizamirahim , hee . best drama tuhh , msti laahh rmai yg tgk :)

missamy said...

merahitujambu , sepah the best <3