k0wg yg sy sayang ;)

Monday, December 13, 2010

maaf !

salam kowg .
maaf ye pic kat atas ny buruk .
maaf jugakk kalau pic kat atas ny wat kowg mual , okay ?
btw , sy pkai spek yg bru berusia sebulan *kot* dlm pic kat ats tuhh .
what u all's opinion ?
okay ke ? ke nmpk cm spek lagi besar dari tuan ?
hehe http://www.emocutez.com

merujuk perkara di atas . *chewahhh ! ayat skema dohh*
maaf laa . sy rndu plak nak wat krgn rasmi cam kat sklh dulu .
konon ye laaa . padahal nak wat krgn rasmi laa plg x suka yee .
xde idea lgsung nak wat isi pe :)

maaf lagi .
sy agak melalutt .
actually . maaf sy d sebabkan dahh lama x update blog .
ye laaa . siap kena tgur lagi dengan blogger yg ckup terkenal *artis gituh* .
beliau siap dpt watak danial agi dlm cerpen takdir . kan2 ?
blogger tersebut ialah en.hans :)
waaaa http://www.emocutez.com! sedey woo kne tgur c0z x update entry .
so , dgn smgt yee sy wat la entry ny .

ehh . nak taye kowg ny .
tgk x mari menari kat channel asto ria .
pe ? yg mne ?
alaa . yg awal dgn lisa surihani jdi pgacara tuhh .
to be honest , sy sbnr ye tertarik nak tgk rncgn realiti ny sbb nak tgk lisa surihani jd pgacara .
best laaalisa jd pgacara .
suka tgk dye wat mimik muka .
kiut jeee kan ?
btw , bile sy tgk tiap2 mggu psmbahn psrta mari menari http://www.emocutez.com ny ,
sy ase dowg da mcm penari pro daaa .
kire hebat laa jugak dowg .
dlm smggu jee da dapt wat prsmbahan yg mnrik .

nak dijadikan cite , sy n dak kos sy .
kena wat projek math tuk assgnment .
then , task kteowg ad laaa kena wat tarian graph .
waa ! susa maaa mau menali .
waaa tarak reti .
badan waa kelas *keras!*
malu seyh . da laaa kena menari dpn org .
last2 goup kteowg dpt no 2 .





lbey kurg camney la tarian yg keowg wat .
smpai dpt num 2 tuhhh .
tapy kami girls laaa kan :))








maaf lagi . kowg ttipu .
bukan no 2 ke atas tau .
group sy dpt num ke-2 last .
uishhh . agak sedey jugak laaa .
tapy nak wat camne .
terima je laaa nasib yg sy ny mmg xde bkt dlm tari menari .
nasib baik kat sek mlysia ny xde majlis tari menaris untuk pelajar akhir tahun cam kat luar negar tuhhh .
lega sikit sy http://www.emocutez.com

okay laaa . da pnjg kot sy bebel ny .
btw , sy suka psgn ariz dan razif dari program mari menari tuhh .
hope salah sowg dari mereka akan mng .


akhir kalam , majulahh tarian untuk negara .
haha ! btw , sy sbnr ye agak suka tuk menari bollywood ny .
tapi yep , xde choreographer nak ajar sy laaa .
nway , kowg pena ad keinginan x nak menari tarian cam sway o hip hop ke ?
pe2 jenis tarian laaa .
ad x keinginan seperti itu ??
n kowg sokong sape mng tuk final mari menari next week ?
http://www.emocutez.com

15 comments:

hans said...

hahahahaha
bukan tegur tapi tanya saja mehhh
hahahaha
akhirnya berupdate jua

Entry Terdahulu

P/S : Download OST Lagu Tema Putera Katak - Ku Gembira

P/S : Download Filem : Estet

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

hans said...

janji bukan no last
okay lah tu
hehehehe

missamy said...

hans - waa . cpt ye komen .
haha .

midOri's said...

cik amy..sy tag kamu untuk contest mimik muka...jum2 juin...hakhak

hans said...

hahahah
cepat jer

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

missamy said...

sis midori - insyaAllah t sy join .
hans - tuhh la . rjin on9 ek ?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB dulu menari jaihooo lagi hahaha

keras tapi best hhahaha

LATEST ENTRY KONON-KONON NAK BERJALAN KAKI DARI KLCC KE TIMES SQUARE

PENGUMUMAN PENTING UNTUK BLOGGER YANG NAK JOIN GATHERING UTARA

Aretikz said...

Saya suka menari..k tali time tarik tali.. haha..

missamy said...

GKSB - bes kan mnri w/pun keras . heheh :)

aretikz - tarik tali ?

A.D.A.M. said...

Hahahaha.. lawak la yg tarian tu.

nub said...

hahah. rock aa tarian tuh.

bhahahaha

missamy said...

A.D.A.M . hehe . lawak kan ? comel je owg laki mnri camtuh :)

missamy said...

nub - hehe . rock ke ? ;)

ANATI SOKI said...

bets je nengok kamu bebel.. hehehe...
eh pic tuh tak buruk la.. comel pe. :)

missamy said...

anati soki - tocey2 :)